pbf o Lwach i innych dużych kotach
"negra masz rację.nawet to że Geralt jest lwem nie znaczy że nie może się martwić.jesteś jeszcze młody Geralt.więc jak by było gorąco pomogę." gepard wychodzi...........a za nim jeszcze 2.
hyhyhy ale ja tez dam rade gepardu
"O kurde 3 gepardy. To każdy bierze jednego?"
ruszyl na jednego zlapal go za glowe i zurzil nim
Stał z małą skała i powiedział do jednego geparda " No chodź cwaniaku na solo" krzyknął i gepard na niego ruszył, ale za nim na niego wskoczył, odunął się i gepard uderzył głową w skałe, i już nie mógł się podnieść, ponieważ miał rozbitą głowę.
geralt był zbyt wolny.gepard szybko uciekł i teraz 2 gepardy walczą z Negrą.Diego przycisnął łapą jednego geparda do ziemi który z piskiem i strachem uciekł
" co z nim robimy?"
"on niech ucieka a zaraz reszta ucieknie." i ryknął głośno i donośnie.wszystkie uciekły."tak to jest być królem"
" Gepardy i tygrysy to hańba dla kotów" Powiedział do Diego i splunął na jednego geparda.
"gdyby lwy i czarne pantery miały by szybkość gepardów byłyby niepokonane.masz rację.ja szukam jednego tygrysa.nazywa się Ray.on zabił moich i geralta rodziców
" No to coś nas łączy. On także zabił moich rodziców. Więc pomogę ci szukać i razem się na nim zemścimy."
/ O nowa Pantera... hmm/ Hej wam Jestem Trouh, A ty nie znana pantero?/
"ta nieznana pantera to Negra.przybył tutaj niedawno,ale widać że nieźle walczy.gdyby tylko nieco trenował mógłby być generałem armii.jest armia czarnych panter i lwów
Hmm Ciekawe , Ja musze uciekać..chce mi się pić - Pobiegł do wodopoju
"poczekaj........." i pobiegł do wodopoju za trouhem